olsun oda belki diyetle çözülür çok çok tehlike görmemiş zaten belki bi dahaki kontrolünde bile normal diyebilir onu kafana hiç takma plesenta olayı çözülmüş ya gerisi gelir Allahın izniyle
bende içmemeyi çok isterim hem parama yazık hem kendime hemde bebeğime ama iradesiz bi insanım gerçekten samimi söylüyorum bunu bu kadar içmemek bile mucize benim çevremdekiler şok oluyor resmen
Hamileyken içmemeyi başardıysan emzirirkende izin vermez vicdanın canım
Bende kızımda hamilelik+emzirme bitene kadar kullanmadım ama alkol almaya başlayınca sigaraya da başladım . Alkolikmişim gibi yazdım ama öyle diil yani :) bahane oldu anlamında
Bende kızımda hamilelik+emzirme bitene kadar kullanmadım ama alkol almaya başlayınca sigaraya da başladım . Alkolikmişim gibi yazdım ama öyle diil yani :) bahane oldu anlamında
İnşallah tamamen bırakmana vesile olur. Benim annem 25 yıldan sonra aniden bıraktı:) ama o hamileyken bile içermiş,hatta küllünü bile aşerirdi en küçük kardeşim de onlari da yerdi
Evlendikten sonra alkole bay bay dedim çünkü eşim namaza başladı içmiyo benden de içmememi istedi kabul ettim seve seve sen kıl ben içmem dedim en son düğünümüzde vurgun yapmıştık beraber
Yok canım bende kahve içince falan esiyo yani
Evlendikten sonra alkole bay bay dedim çünkü eşim namaza başladı içmiyo benden de içmememi istedi kabul ettim seve seve sen kıl ben içmem dedim en son düğünümüzde vurgun yapmıştık beraber
Yok canım bende kahve içince falan esiyo yani
Valla ekimde Antalya çok sıcak oluyor. Kendi kendime şirkette bunalmışken, akşam eve giderken buz gibi 2 bira alayım ohh dedim. Sonra 6 gün gecikmem vardı, bir de hamileysem valla çok pişman olurum en iyisi test yapayım dedim. Şirket tuvaletinde testi bir yaptım ki hamileyim :) Benim biralar yalan oldu tabi O gün bugündür canım hep bira içmek istiyor ki normalde fazla sevmem :)) Emzirmeye başladığımda alkolsüz, süt yapan bira varmış bitane ondan içeceğim ahtım var