aminn canım sağolasınOtur yürüme uyuma öff çok sıkıcı kolay gelsin
2 saat mi aboooovvtelefondan dizi film bişey açıp izlemek lazım ben video izledim oyalandım birde 2 saatlikti benim
onunla talcid i bi sorayım canım :)) sağolasınRennie tablet var canım
evet canım malesef2 saat mi aboooovv
Valla ekimde Antalya çok sıcak oluyor. Kendi kendime şirkette bunalmışken, akşam eve giderken buz gibi 2 bira alayım ohh dedim. Sonra 6 gün gecikmem vardı, bir de hamileysem valla çok pişman olurum en iyisi test yapayım dedim. Şirket tuvaletinde testi bir yaptım ki hamileyim :) Benim biralar yalan oldu tabiO gün bugündür canım hep bira içmek istiyor ki normalde fazla sevmem :)) Emzirmeye başladığımda alkolsüz, süt yapan bira varmış bitane ondan içeceğim ahtım var
Ayy oğlumda emzircem diye hergün içtim canım maltana. bitane değil bir sürü içValla ekimde Antalya çok sıcak oluyor. Kendi kendime şirkette bunalmışken, akşam eve giderken buz gibi 2 bira alayım ohh dedim. Sonra 6 gün gecikmem vardı, bir de hamileysem valla çok pişman olurum en iyisi test yapayım dedim. Şirket tuvaletinde testi bir yaptım ki hamileyim :) Benim biralar yalan oldu tabiO gün bugündür canım hep bira içmek istiyor ki normalde fazla sevmem :)) Emzirmeye başladığımda alkolsüz, süt yapan bira varmış bitane ondan içeceğim ahtım var
Ahahaha :)) Hatta sonradan çok pişman oldum keşke bi kapanış partisi yapsaydım diye :) En güzelini yapmışsın ohh vallaBen iş için kıbrıstaydım e kıbrısta malum alkol ucuz ya etkinlikte alkol akıyo tabi oluk oluk :) içtim gece tabi sabahta spa yaptım saunası hamamı masajı sıcak sıcak şimdi diyorum iyi ki yapmışım spa :)) Overdose yapmışım o seyahatte haberim yok
Benim hep gecikir regl ihtimal vermeden test yaptım döndüğüm gün hooppp bi baktım gelmiş benim kikeyifçi olcak heralde biraz ne diyim ona yoruyorum artık
Olleyy beeAyy oğlumda emzircem diye hergün içtim canım maltana. bitane değil bir sürü iç
gözünaydın canımBugun kontrole gıttım kızlar. Plasenta yukarı cıkmıs. Bebegım de iyi Allaha sukur. Ama bu seferde suyu biraz fazla dedi doktorum. Patolojik değil ama dikkat etmek gerekmiş. Karbonhidrat agırlıklı mı beslenıyorsun dedı oysa her gun et yıyorum. Pilav makarna hamur işi cok nadir.Seker yuklemesi yaptırma ama dahiliyede yukleme yapılmadan takipte ol dedi.Tetanozu 28.haftaya kadar yaptırma dedi.Progesgan devam. Osteozinc Decavit imom devam.8 damla devit 3 magvital şase baslıcaz. Bir de ne olur ne olmaz bulunsun dıye endol fitil yazdı makattan alınıyor ama dayanılmaz bir agrın olursa kullan dedi.Rahim bazen onceki sezeryan dikişlerinin hafif oldugu yerden kasılma ya baslıyormus ve risk olusturabılıyormus her sey normal gitse bile. Araları az cunku benim bebişlerin.Su an riskli haftalar. Bebek dogsa yasamaz yasasa bile ciddi sıkıntıları olur. 28.haftaya kadar cok cok dikkat etmek gerek dedi.28.hafta yasam sınırı ve o zamana kadar baya gelişiyormus bebek.Daha iyisi 32.hafta tabi ama inşallah hepsi en az 36yı doldurur. Oglusumu da gordum agzını acmıstı kocaman artık uykusu mu gelmiş acıkmıs mı bılemedımBizde durumlar boyle
bende doğurayım hastanede yakıp içicem diyodum ilk zamanlarKeşke bırakmış olsam kendimden hiç emin değilim vallahi doğursam hemen içerim gibi canımNe güzel ya irade işte tebrik ederim valla
Hemoglobin zaten depolar boşalana kadar düşmez diye biliyorum depo boşalınca kan değerlerinde hgb htc düşmeye başlıyor. Benim 13lerden 11,5 e düştü ferritinimde dibi vurmuştu. Ben yolda tıslaya tıslaya yürüyordum geçen bayılacağım sandım. Doktordan doktora görüş farkı benim doktorumda henüz kan değerlerin normal seviyede ama yorgunluğuna iyi gelir dedi. Bakalım belli olur 1 hafta 10 güneDemir konusunda benim kafam karisiyodu hemoglobin mi onemli ferritin mi diye.iki doktor da ayni seyleri soyledi onemli olan hemoglobin ve hemotokrit biz bunlara bakiyoruz dediler.
Canım ben 100mt yürüyeyim nefes nefese kalıyorum dinlenme ihtiyacı duyuyorum iyi gelecek inş geçen gebeliğimde iyi hissetmiştim serum sonrasıBenim hem demir hem ferritin bakılıyor her ay
Ve gittikçe düşüyor
Çabuk yorulma yürürken yorulma bundan mı kilaiyka
Ah canım maalesef emzirirkende uzak durmak lazım çünkü kokusunu alan bebişlerimiz anneyi emmek istemiyormuş. Zaten temmuz bebesi olacakları hormonlara bağlı ter içinde olacağız bebeğin ve annenin hergün duş alması isteniyor birde sigara kokusu alla korusun emmeden kestirebilirEmzirirkende malesef uzak durmak gerekiyormuş bir süre daha yok olmalı
Benimde bazen burnumda tütüyo özellikle yemek sonraları
O zamanlar gelse hayırlısıylabende doğurayım hastanede yakıp içicem diyodum ilk zamanlar
şimdi ne zorluklarla büyütüyorum bebeğimi emzirirken yapamam ona bunu diyorum
emzirme bittikten sonrada başlarmıyım güvenemiyorum kendime
Doğru kesinlikle bakalım umarım kendime engel olurum canımHemoglobin zaten depolar boşalana kadar düşmez diye biliyorum depo boşalınca kan değerlerinde hgb htc düşmeye başlıyor. Benim 13lerden 11,5 e düştü ferritinimde dibi vurmuştu. Ben yolda tıslaya tıslaya yürüyordum geçen bayılacağım sandım. Doktordan doktora görüş farkı benim doktorumda henüz kan değerlerin normal seviyede ama yorgunluğuna iyi gelir dedi. Bakalım belli olur 1 hafta 10 güne
Canım ben 100mt yürüyeyim nefes nefese kalıyorum dinlenme ihtiyacı duyuyorum iyi gelecek inş geçen gebeliğimde iyi hissetmiştim serum sonrası
Ah canım maalesef emzirirkende uzak durmak lazım çünkü kokusunu alan bebişlerimiz anneyi emmek istemiyormuş. Zaten temmuz bebesi olacakları hormonlara bağlı ter içinde olacağız bebeğin ve annenin hergün duş alması isteniyor birde sigara kokusu alla korusun emmeden kestirebilir
Aynı Aynı kendi nefsim için sana da eziyet oğluma da eziyet diyor@gulayavsar
Demir konusunda benim kafam karisiyodu hemoglobin mi onemli ferritin mi diye.iki doktor da ayni seyleri soyledi onemli olan hemoglobin ve hemotokrit biz bunlara bakiyoruz dediler.
Valla ekimde Antalya çok sıcak oluyor. Kendi kendime şirkette bunalmışken, akşam eve giderken buz gibi 2 bira alayım ohh dedim. Sonra 6 gün gecikmem vardı, bir de hamileysem valla çok pişman olurum en iyisi test yapayım dedim. Şirket tuvaletinde testi bir yaptım ki hamileyim :) Benim biralar yalan oldu tabiO gün bugündür canım hep bira içmek istiyor ki normalde fazla sevmem :)) Emzirmeye başladığımda alkolsüz, süt yapan bira varmış bitane ondan içeceğim ahtım var
Vay be ne adamlar var
Ben hastalık çektiğim için bana yanasmiyo ama biraz yüz versem iki hareket ceksem hemen yüz bulup girisim baslatiyo :))
Aynen benim doktorum da aynısını dedi. Ferritin e bakmayız dedi.
Hahahhha son bir kez hevesini alsaydın bari. Tüm hamilelik boyunca bu kadar canın cekmezdi belki
Evet malta içecekleri var ve hakikaten süt yapiyo
Ben alkol kullanmam, eşim getiridginde "alkolsüz bira bu" demişti ben içtikten sonra. Bir dünya araştırma yapmıştım, bilmeden alkol mı aldim diye :)))
İnşallah canım amingözünaydın canım
görücez hepbirlikte 30lu haftalarıda inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Amniyon değilse neydi ki peki belki de normal akintiydi ya da sen bilemedin idrar kaçırdın belki. Sen yine dinlen ama korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle
Canım benimde öyle geldi 2 gün üst üste çamaşırımı 3 parmak ıslatacak kadar mantar hamilelikte sıvı akıntı yaparmış normalde görülmezmiş ama hmilelikte su gibi gelebilirmiş çok korkmuştum doktorum korkma vajinal akıntının yapısı bazen sıvı gelebilir normal demişti
Bugun yazılanlardan anladim ki herkesde var demekki...Birde ben mantar enfeksiyonundan bir türlü kurtulamıyorum. Dr. Indan da olur dedi.Kizlar akintiyla karisik su gibi biseyi gelen oluyo mu? Akimtida var ortasinda ama etrafi su gibi camasirin ortasini islatiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?