Selam kızlar. Karnımın sağ üst kısmı göğüs altına denk gelen kısma dokununca minik sinek ısırığı kadar bi şişlik var gibi ve dokundukça acıyor kötü bi şey değildir di mi? Bebeğim de hareket ediyor aslında bugün biraz az ama oynuyor yine de. Yarın sabah doktor randevum var ama korkulacak bi şey mi emin olamadım acile gitsem mi
Bugun kontrolumuz vardi bizim de
640 gr 28 cm olmus oglum
Bende 1kilo 100 gr almisim. Basladigim kilodayim tam.
Seker yuklemesi kizimda da yaptirmamisti doktorum. Kilom ve aile de seker hastasi olmasi sebebiyle direk diyet ve olcum yapmıştık. Cikmamisti sekerim.
Bu haftadan itibaren gunde 4 kere olcum yapacagim. Sabah ac karnina ve sabah ogle aksam tok karnina.
Kilo alimim az ve bebekte bir sıkıntı gozukmedigi icin cikmayacagini dusunuyorum ben. Ama tabi takibini yapacagim.
3 hafta sonra kontrolumuz var tekrar.
Bir kilo aldım bende daha. Ailede şeker hastası yok, ben çok kilolu değilim ortadayım. Bebekler günüyle uyumlu suları normal. Ama gebelik diyabeti çıktı maalesef
Ben de kızıma hamile kalınca bırakmıştım. Emzırme surecinde de tabi. Sımdı de içmiyorum daha da içmem sanırım. Eşim de ben kızıma hamileyken bırakmıstı dogdugu gun içicem demişti oyle de yaptı ve geri basladı. Şimdi bu hamileliğimde de bıraktı inşallah bu sefer baslamaz
Canım sana bişey sölim mi vücudum göbek olarak gelmiş dünyaya o göbek mutlaka ayva kadarda olsa oluyo 48 kiloykende vardı 57 kiloykende ama benim umrumda mı hayır çünkü neden yemek yemek çok güzel bişey neden kendimi mahrum edeyim ki
Yemeklerde süt yoğurt ayran tüketme canım bol limonlu salata ile ye yemeklerini , süt ve yoğurdu yemekten 2 saat sonra falan tüket arada. Bir öğün kırmızı et veya mercimek gibi baklagiller tüket mutlaka. Ben her yemekte limonlu salata yiyorum süt yoğurt ara öğün yapıyorum bir de çay ve kahveyi de yemekten sonra 1,5 saat içmiyorum. Ama takviye Alman gerekirse de al. Benim çok şükür pek düşüş yaşanmadı henüz
Yemeklerde süt yoğurt ayran tüketme canım bol limonlu salata ile ye yemeklerini , süt ve yoğurdu yemekten 2 saat sonra falan tüket arada. Bir öğün kırmızı et veya mercimek gibi baklagiller tüket mutlaka. Ben her yemekte limonlu salata yiyorum süt yoğurt ara öğün yapıyorum bir de çay ve kahveyi de yemekten sonra 1,5 saat içmiyorum. Ama takviye Alman gerekirse de al. Benim çok şükür pek düşüş yaşanmadı henüz
Ben iş için kıbrıstaydım e kıbrısta malum alkol ucuz ya etkinlikte alkol akıyo tabi oluk oluk :) içtim gece tabi sabahta spa yaptım saunası hamamı masajı sıcak sıcak şimdi diyorum iyi ki yapmışım spa :)) Overdose yapmışım o seyahatte haberim yok
Benim hep gecikir regl ihtimal vermeden test yaptım döndüğüm gün hooppp bi baktım gelmiş benim ki keyifçi olcak heralde biraz ne diyim ona yoruyorum artık
Ben de son adetim biter bitmez eve çilingir sofrası kurmustum eşime rakı şalgam söyleyip , uzunnnnnnn bir süre son rakı peynirimmis valla emzirme dönemi bitsin ilk isim rakı roka balık
Ben cok yiyorum ya şükür sıkıntı da olmadı şimdilik. Cok derken günde 3 4 tane. İlk 3 ay için yasaklamıştı sadece doktorum. Abur cubur yemeyim diye ara öğünlerde cok seviyorum
Ben cok yiyorum ya şükür sıkıntı da olmadı şimdilik. Cok derken günde 3 4 tane. İlk 3 ay için yasaklamıştı sadece doktorum. Abur cubur yemeyim diye ara öğünlerde cok seviyorum
Bir kilo aldım bende daha. Ailede şeker hastası yok, ben çok kilolu değilim ortadayım. Bebekler günüyle uyumlu suları normal. Ama gebelik diyabeti çıktı maalesef
Bakarsan cikmaz gibi gozukuyor ama cikmis. Kolaylıkla atlatirsin insallah
Bende de kesin cikar gozuyle bakmisti doktor ama cikmadi ilkinde. Bunda da cikmaz insallah