2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam kızlar. Karnımın sağ üst kısmı göğüs altına denk gelen kısma dokununca minik sinek ısırığı kadar bi şişlik var gibi ve dokundukça acıyor kötü bi şey değildir di mi? Bebeğim de hareket ediyor aslında bugün biraz az ama oynuyor yine de. Yarın sabah doktor randevum var ama korkulacak bi şey mi emin olamadım acile gitsem mi

Tahlil sonuçlarından anlayan var mı?

Eklentiler

• Screenshot_2019-03-29-12-31-24-1.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 51
Bir kilo aldım bende daha. Ailede şeker hastası yok, ben çok kilolu değilim ortadayım. Bebekler günüyle uyumlu suları normal. Ama gebelik diyabeti çıktı maalesef

Gerçekten hem maddi hem de manevi zararı var. Umarım bu kez bırakır

:) hele Türkiyedeki yemekler. Şuan annem be kiz kardeşim ordalar neler yicekler allah bilir

Şeker yüklemesi açlık 70
1. Saatin sonunda 155
Nasıl kızlar yüksek mi ikincisi. Bu arada bayan 75 Gr lik yapıldı. 50 lik değildi.

Kızlar dün kan vermiştim Ferritin 8, hemoglobin 12 çıkmış ocean mummy kullanıyorum ekstra demir hapına gerek yok demişti. Nasıl yükseltebilirim
Yemeklerde süt yoğurt ayran tüketme canım bol limonlu salata ile ye yemeklerini , süt ve yoğurdu yemekten 2 saat sonra falan tüket arada. Bir öğün kırmızı et veya mercimek gibi baklagiller tüket mutlaka. Ben her yemekte limonlu salata yiyorum süt yoğurt ara öğün yapıyorum bir de çay ve kahveyi de yemekten sonra 1,5 saat içmiyorum. Ama takviye Alman gerekirse de al. Benim çok şükür pek düşüş yaşanmadı henüz

Sağol canım işe gelirken yanıma limonlu salata getireyim bir daha. Bir de tahin pekmez yiyeyim hergun. Tesekkur ederim kuzum.

Ben de son adetim biter bitmez eve çilingir sofrası kurmustum eşime rakı şalgam söyleyip , uzunnnnnnn bir süre son rakı peynirimmis valla emzirme dönemi bitsin ilk isim rakı roka balık

Hurma yeme acılma oluyor. Ben cok severim gebelık boyunca hiç yememiştim.haftasonu bı tane yedım .ablam bilmeden gebeyken yemişti kanaması olmustu
Ben cok yiyorum ya şükür sıkıntı da olmadı şimdilik. Cok derken günde 3 4 tane. İlk 3 ay için yasaklamıştı sadece doktorum. Abur cubur yemeyim diye ara öğünlerde cok seviyorum

Bir kilo aldım bende daha. Ailede şeker hastası yok, ben çok kilolu değilim ortadayım. Bebekler günüyle uyumlu suları normal. Ama gebelik diyabeti çıktı maalesef

Bakarsan cikmaz gibi gozukuyor ama cikmis. Kolaylıkla atlatirsin insallah
Bende de kesin cikar gozuyle bakmisti doktor ama cikmadi ilkinde. Bunda da cikmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…