- 22 Mayıs 2022
- 401
- 1.049
- 63
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #20.701
Bugün gebe okuluna gittim orada ebe anlatırken aslında herşryin beynimizde bittiğini sürekli olumlama yapmamız gerektiğini felan söyledi. Herkesde de ağrı acı olacak diye bi kaide yokmuş ağrısız acısız doğuran da varmış ama biz kötü doğum hikayeleri dinleye dinleye kendimizi kötüye odaklıyormuşuz askında güzel düşünerek en az acı ve ağrıyla da doğurabilirmişiz keza süt içinde aynısı etraftan duyduğumuz ay sütü gelmedi ay sütün yetmiyor gibi cümlelere kulaklarınızı tıkayın ve sadece olunlu şeyler düşünün dedilady peacock leydiciğime soruyorum bildiğimden, tecrübesi olan başka anneler varsa siz de yazın kızlar sezeryan fikrine alışmakta zorlanıyorum.
Canım, şehir efsaneleri var ya biraz sana sormak istedim. Sezeryan sonrası senin karnın aşağı sarktı mı? Ya bizim şirkette bir kadın vardı alt göbeği gitmiyordu sezeryan olduğu için ve estetik oldu yağ aldırıp sıkılaştırdı. Sanki doğum kilom gitmez diye korkuyorum.
Bir de süt gelmiyor gecikiyor muhabbetinden korkuyorum. Nerede olumsuz olay kendimi ona endekslemişim istemsizce. Bebekle vakit geçiremem ilk günler acıdan ağrıdan hep yatarım diye korkuyorum.
Bununla gelmiş geçmiş olsun inşallah canım dikalt et kendineKızlar çok şükür geldim. Sorun yok gibi duruyor. Nst dümdüz çıktı bi sancı bile yok. Zaten ağrım da yoktu hiç hatta kendi kendime ne güzel bi gün falan diye düşünüyordumnazar değdirdim sanırım. Bebeğin suyu vs de her şey iyi şükür. Plesenta aşağıda diye olmuş kanama. Ama açıklık yumuşama hiç bi şey yok. Rahim ağzı uzunluğunu 32 mm ölçtüler o da güzel dedi. Yatış vermek istemiyorum evin yakınmış nasıl olsa kanama artarsa ya da sancı olursa gel dedi. Ciğer geliştirici aldırdı ama bir hafta içinde doğum olacağını sanmam kenarda dursun dedi. Cuma tekrar göreceğim bir sıkıntı olmazsa dedi. Öylelikle ayrıldık hastaneden. Önceki kontrolde en ufacık kanama demek doğumun başlaması demektir hemen gelmen lazım demişti o yüzden endişe ettim ama çok şükür Rabbim korkutmuş sadece
hepiniz canımsınız çok teşekkür ederim.
lady peacock @Vaalbara @cokyenianne
@essanliben boyle sey gormedim
fenomendar @hati hati
aryakusum @rdrsn @gukcan
Irmakkk M Mori21