Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canım 8 günümde artık daha iyiydimKızlar günaydın, bugün benim sezaryen sonrası 3. günüm ve yatakta sırtüstü yatıp kendim kesinlikle kalkamıyorum. Bütün gece oturur gibi yattım. Dikiş yerlerim yanıyor ve çok ağrıyor. Normal mi? Sizlerin iyileşme süreciniz nasıldı?
Gözün aydın canım benim güzel günlere büyüsün prensesKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Nasıl geçti canım çok merak ettim seniKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Ayağa kalınca yürüyorum evet iyi geliyor peki korse takmak mantıklı mı senceGünaydın çok normal. Daha çok yeni. Gün içinde mutlaka yürüyüş yap evin içinde.gerçekten çok iyi geliyor. Önce iki büklüm yürüyorsun sonra açılıyorsun. 3 günde böyle olman normal ama yürü mutlaka evde
İyi olmana sevindim canım darısı başımaNormal canım 8 günümde artık daha iyiydim
Gecen gun benden de istediler birkac ogretmen arkadaşımız cevap yazdı genelde okullar istemiyor yalnizca bir arkadaşımız vermis. Geriye dönük rapor zaten kimse vermez ben de bu nedenle dilekce verdim 1 eylul başlangıcliKızlar öğretmen olup rapor veren var mı? İdarecim benden doğum öncesi rapor istedi işgöremezlik raporu diye de geçiyo dedi. Yani doğumuma birkaç gün var şimdi istediler![]()
Sağlıkla büyüt gözün aydınKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Hoşgeldi prenses saglikli huzurlu uzun bir ömrü olsunKızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükürdarısı bekleyenlerın basına inşallah
![]()
Yarın kontrolüm var yarın alırım dedim. Çalışamayacağıma dair bi rapor. Öncesinde sorduğumda doğumda rapor istemişlerdi şimdi doğum öncesi istiyolar bilemedimGecen gun benden de istediler birkac ogretmen arkadaşımız cevap yazdı genelde okullar istemiyor yalnizca bir arkadaşımız vermis. Geriye dönük rapor zaten kimse vermez ben de bu nedenle dilekce verdim 1 eylul başlangıcli
Bende bugün 15 20 ml e geçtim canım çok az süt geldi onu da verdim siz toz olandan mı aldınız sıvı şeklinde mi mama hastanede sıvı şeklinde vermişlerdiilk 2 gün için olabilir de sonra mideleri büyüyor bence
Bugun tekrar aradılar dogumda yalnizca dogum belgesini atman yeterli dediler, idareciler de yaza gelince maalesef sureci bilmiyorYarın kontrolüm var yarın alırım dedim. Çalışamayacağıma dair bi rapor. Öncesinde sorduğumda doğumda rapor istemişlerdi şimdi doğum öncesi istiyolar bilemedim
Neyse ben yarın doktorumdan istiyeyim yine de iki gün sonra doğum belgesi atarımBugun tekrar aradılar dogumda yalnizca dogum belgesini atman yeterli dediler, idareciler de yaza gelince maalesef sureci bilmiyor
Sezeryanda önermiyorlar diye biliyorum. Bana ilk doğumda pilates hocam takma kaslarını tembelleştirirsin demişti. Normal doğumda takın diyorlar. Takacaksan da biraz geçsin bence. Ben o sıkışaştırıcı taytlardan giyiyordum ama 40 ım filan çıkmıştıAyağa kalınca yürüyorum evet iyi geliyor peki korse takmak mantıklı mı sence
Toz olandan aldım canım süt emdikçe oturuyor diyorlar inşallah bizim de öyle olur sen emziriyor musun bir de eller serbest pompa aldım onunla sağıyorum kanallar açılsın diye tavsiye ederimBende bugün 15 20 ml e geçtim canım çok az süt geldi onu da verdim siz toz olandan mı aldınız sıvı şeklinde mi mama hastanede sıvı şeklinde vermişlerdi
Yaa ben de acaba daha mı iyi olur diye düşünüyordumSezeryanda önermiyorlar diye biliyorum. Bana ilk doğumda pilates hocam takma kaslarını tembelleştirirsin demişti. Normal doğumda takın diyorlar. Takacaksan da biraz geçsin bence. Ben o sıkışaştırıcı taytlardan giyiyordum ama 40 ım filan çıkmıştı
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsünHerkese merhaba, ben de bu sabah doğum yaptım. Genel anestezi ile sezeryan oldum. (Sonda görmedim uyuşturduktan sonra takmışlar) bebeğim de ben de iyiyiz. Biraz ağrım var tabi ama çok şükür idare edilmeyecek gibi değil. Oğlum da cennet bahçesi sanki. Emzirebildim çok şükür. 3.345 gr 49 cm doğdu. Doğuran arkadaşlaeın bebeğini allah bağışlasın, bekleyenler de en kısa sürede sağlıkla kavuşur umarım. Sevgiler![]()
Saglikla büyüsün. Gözünüz aydınHerkese merhaba, ben de bu sabah doğum yaptım. Genel anestezi ile sezeryan oldum. (Sonda görmedim uyuşturduktan sonra takmışlar) bebeğim de ben de iyiyiz. Biraz ağrım var tabi ama çok şükür idare edilmeyecek gibi değil. Oğlum da cennet bahçesi sanki. Emzirebildim çok şükür. 3.345 gr 49 cm doğdu. Doğuran arkadaşlaeın bebeğini allah bağışlasın, bekleyenler de en kısa sürede sağlıkla kavuşur umarım. Sevgiler![]()