Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çokta yeme taraftarı değilim aslında biraz kilolu kaldım gebeliğe. Allah yardımcın olsun normal zamanda bile bulantı zor oluyo kolay değil Rabbim yardımcın olsun

Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum hamilelikte TSH değeri yüksek çıkan var mı yardımcı olur musunuz. İlaç kullanıyorum ama kullanmama rağmen yüksek çıktı. 4.84 değer

Benim önceki hamileliğimde de progesterona hiç bakılmamıştı, bunda da farklı doktora gidiyorum bu doktor da bakmadı canım

Yok henüz vermedim cuma vereceğim inşallah hayırlısıyla güzel haber alırım
İnşaallah benim hesabıma göre düzenli 2 kat artmışsa adet gecikmemden sonraki 3. Gün 32lere denk geliyordu. Güzel olur merak etmeyin elinizi karnınızın üzerine koyup dua edin

Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum hamilelikte TSH değeri yüksek çıkan var mı yardımcı olur musunuz. İlaç kullanıyorum ama kullanmama rağmen yüksek çıktı. 4.84 değer

Ben tiroid hastasıyım 1 yıldır ilaç kullanıyorum. En son hamilelik için gittiğimde baktırmıştım 3 küsürlerde çıktı. Normalde 2 olması lazım. O yüzden doktorum devam et ilacını kullanmaya dedi. Levitron 25 mg kullanıyorum zaten en düşüğü. Belki senin mg’ı düşük geliyor yükseltmek gerekebilir canım doktora bi git bununla ilgili.

Bende aynı durumdayım canım yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum değerim hep normaldi ama gebe kalınca sağlık ocağında tahlil yaptırınca 4.20 gibi bi değer çıktı. Bende şimdi hamilelik için ilk muayeneme geldim sıra bekliyorum doktorla görüşeceğim sanada bilgi veririm çıkınca

Yaaa sizin de mi ikiz olacak çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben de büyük bir şokla iki olduğunu öğrendim alışmaya çalışıyorum

Benim de ilk hamile olduğumu öğrendiğimde TSH değerim 2.20 gibi bir şeydi. Rutin kontrollerde tekrar bakıldı 3.78'e çıkmıştı. Doktorum tekrar TSH istedi, bu kez de 4.20'ye çıkmıştı, bütün yükselişler 1 haftalık bir süreçte oldu. Dahiliyeye gittim ilaç başladık. Bütün hormonu bebek kullanıyor dedi Sorun yok ilaçla kontrol altına alınıyor endişelenme demişti. Şimdi ilaç kullanıyorum Levotiron. Haftaiçi 0.25mg hafta sonu 0.50mg.

Çok geçmiş olsun, korkmayın çok duydum gebelikte guatr çıkanları ilaçla tedavi ediliyor
Çok geçmiş olsun, korkmayın çok duydum gebelikte guatr çıkanları ilaçla tedavi ediliyor
Çok tşk ederim evet oylemis cevremdede diyenler oldu doktorum aileninzde varmı dedi ben yok dedim ama halamda varmış bakalım hayırlısı ve kolayligiyla guzel bi hamilelik geciririz

Çok şükür yeniden yaşayacaksın kuzum. sağlıkla ilerlesin hepimizin sırada cinsiyet heyecanı var

Bende aynı durumdayım canım yıllardır tiroid ilacı kullanıyorum değerim hep normaldi ama gebe kalınca sağlık ocağında tahlil yaptırınca 4.20 gibi bi değer çıktı. Bende şimdi hamilelik için ilk muayeneme geldim sıra bekliyorum doktorla görüşeceğim sanada bilgi veririm çıkınca

Benim önceki hamileliğimde de progesterona hiç bakılmamıştı, bunda da farklı doktora gidiyorum bu doktor da bakmadı canım
Kalınlıkları anladıkları için olabilir diye düşündüm . Sabaha dek WC'ye giidyrum aşırı idrara sıkışıyorum uyurken resmen organlarımı agrıtıyor sıkısıklık

Arkadaşlar doktor kontrolüne gidecek varmı
Ben dün gittim herşey yolunda elhamdülillah..
Ama bi soru sormayı unuttum. Doktora gidecek varsa sorabilirmi acaba?
İdrar yolları enfeksiyonu için cranberry takviyesini öneriyormu diye

Hamile hanımlar hayirli olsun.Insallah saglikla kucağınıza alırsınız.Sizlere bir sorum var.Hamile kaldiginiz ilk ay adet dönemi gelince akintiniz arttı mi?Böyle sarımsı beyazimsi.Islaklik hissedecek kadar.Diger gebeliklerimde akinti detayını hiç hatırlamıyorum.Keskin bir bel ağırısi olmuştu.Yine var yoğun bel ağrım.Elimde test yok şu an.Olsa hemen yapacaktım.Bat 22 ağustos.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…