- 6 Ağustos 2025
- 27
- 11
- 3
- 21
Hosbuldukk çok teşekkür ederizHoş geldiniz kızlar
Hayırlı olsun bebişler sağlıkla gelsinler
Valla ben o kadar kasıyorum yiyorum sonuçta iyi bi şekilde pişiyo zaten. Yemezsem aklım cidden orda kalır rahat edememSucuk yasaklar arasında benim canım çekmişti araştırınca çok iyi pişip yenmesi lazım vs yaziyodu pek guvenemedim o yüzden yemedim
Çokta yeme taraftarı değilim aslında biraz kilolu kaldım gebeliğe.Yiyebildigin kadar ye artıkBebek için faydalı şeyleri özellikle hayırlı olsun bu arada sağlikla ilerlesin hamileliğin benim 8. Hafta 14. Haftaya kadar böyle olabilirmiş dua edelim de senin ki bulantisiz olsun en zoru o çünkü
Yok henüz vermedim cuma vereceğim inşallah hayırlısıyla güzel haber alırımMerhaba sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım iki gün sonra test verdiniz mi yükseliş önemli değere takılmayın, bende yaşayarak öğrendim
Benim önceki hamileliğimde de progesterona hiç bakılmamıştı, bunda da farklı doktora gidiyorum bu doktor da bakmadı canımKızlar bende kabızlık başlıyor gibi sanırım progesteron aniden tekrar çıkmaya başladı diye. Bu arada doktor benden hiç progesteron falan istemedi keseyi gördüğünde rahim çok güzel kese güzel yerde yumurtalıklarında sıkıntı yok falan diye anlatmıştı Bir sıkıntı olursa şüphe uyanınırsa istiyorlar değil mi progesteron hormonu değeri
İnşaallah benim hesabıma göre düzenli 2 kat artmışsa adet gecikmemden sonraki 3. Gün 32lere denk geliyordu. Güzel olur merak etmeyinYok henüz vermedim cuma vereceğim inşallah hayırlısıyla güzel haber alırım
Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum hamilelikte TSH değeri yüksek çıkan var mı yardımcı olur musunuz. İlaç kullanıyorum ama kullanmama rağmen yüksek çıktı. 4.84 değer
Dediklerinizi yapacağım güzel dilekleriniz içinde çok teşekkür ederimİnşaallah benim hesabıma göre düzenli 2 kat artmışsa adet gecikmemden sonraki 3. Gün 32lere denk geliyordu. Güzel olur merak etmeyinelinizi karnınızın üzerine koyup dua edin
Kızlar çok acil birşey sormak istiyorum hamilelikte TSH değeri yüksek çıkan var mı yardımcı olur musunuz. İlaç kullanıyorum ama kullanmama rağmen yüksek çıktı. 4.84 değ
Bende yeni ogrendim gebelik guatri çıkmış euthyrox 25 mg başladımBen tiroid hastasıyım 1 yıldır ilaç kullanıyorum. En son hamilelik için gittiğimde baktırmıştım 3 küsürlerde çıktı. Normalde 2 olması lazım. O yüzden doktorum devam et ilacını kullanmaya dedi. Levitron 25 mg kullanıyorum zaten en düşüğü. Belki senin mg’ı düşük geliyor yükseltmek gerekebilir canım doktora bi git bununla ilgili.
Yaaa sizin de mi ikiz olacak çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım dün hamile olduğumu öğrendim 10.000değerle bugün ikiz olduğunu öğrendim kalp atışı için haftaya gelmemi söyledi. Siz hamilelikte nelere dikkat ediyorsunuz neler yiyorsunuz neler yemiyorsunuz dertleşelim
Çok geçmiş olsun, korkmayın çok duydum gebelikte guatr çıkanları ilaçla tedavi ediliyor
Çok tşk ederim evet oylemis cevremdede diyenler oldu doktorum aileninzde varmı dedi ben yok dedim ama halamda varmış bakalım hayırlısı ve kolayligiyla guzel bi hamilelik geciririzÇok geçmiş olsun, korkmayın çok duydum gebelikte guatr çıkanları ilaçla tedavi ediliyor
Çok şükür yeniden yaşayacaksın kuzum.Eveeet dünyanın en güzel hissi. Belki inanmayacaksın ama kızımı doğurduğumdan beri arada karnımda tekmeler hissettim asla gaz değildi ve yaklaşık bir yıl önce okudum ki doğum yapan kadınlarda hayalet tekmeler olurmuş belli bir süre.Bende de oldu çok.Gerçekten bebek tekmesi hissediyordum asla gazla alakası yoktu eşime bile anlatınca gülüyordu. Öğrenince çok şaşırdık.O anlarda gerçekten hamileliği özlediğimi fark etmiştim
Kalınlıkları anladıkları için olabilir diye düşündüm . Sabaha dek WC'ye giidyrum aşırı idrara sıkışıyorum uyurken resmen organlarımı agrıtıyor sıkısıklıkBenim önceki hamileliğimde de progesterona hiç bakılmamıştı, bunda da farklı doktora gidiyorum bu doktor da bakmadı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?