2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Evet aptamil bizim doktorumuzda önermedi
Biz aptamil prosyneo ve hipp organik kulllanıyoruz içeriğindeki şeker oranları tamamen aynı. Normal aptamillerde de bir tık fazla sadece. Alerjik bebekler için prosyneo, probiyotik açısından ise hipp öneriliyor o yüzden ikili gidiyoruz. Aptamilde şeker var diğerlerinde yok olayı biraz yanlış. İçerik karşılaştırmasında da birebir aynı oldukları yazıyor.

Çok teşekkürler gece izleyeceklerim listesine ekledim hemen birinci videoyu da izledim gerçekten çok faydalı

sevgili çiçeği burnunda annelerim, sağınca kaç cc sütünüz geliyor acaba

keyifçi bebişlerimiz doyamıyo emerken

Yalnız kızlar o kadar rızkımızdan kesip çatlak önleyici yağlar kremler aldık süründük noldu,benim yanlar çatlamış göbek deliğiminde etrafı selülit gibi buruş buruş

Yalnız kızlar o kadar rızkımızdan kesip çatlak önleyici yağlar kremler aldık süründük noldu,benim yanlar çatlamış göbek deliğiminde etrafı selülit gibi buruş buruş
Tamamen yapısal bir olay ya. Genetik de değil, kişiden kişiye değişiyor bence. Şans diyorum artık. Lieraclar vs belli bir yere kadar önlüyor

Çok teşekkür ederim ,iki kez oldu bir daha yapmaz inşallah .keşke çok besleniyor olsa ama kilo alımımız yavaş gidiyor napalım bu da böyle bi bebek demek ki diyip kabulleneceğim artık:)

Tamamen yapısal bir olay ya. Genetik de değil, kişiden kişiye değişiyor bence. Şans diyorum artık. Lieraclar vs belli bir yere kadar önlüyor
İkisinde de kreme düşkün olmadım . Aklıma geldikçe yağ sürdüm ya da losyon.. hiç çatlak olmadı ki ilkinde davul gibiydi karnım. Tamamen genetik. Annem bende de olmadı demişti.
Ama diğer önemli konu ise cildi susuz bırakmamak. Bol bol su için

yapısal ya hatta genetik benim annemin ilk doğumda catlak yoktu 2. de oldu dedi benim bu ilk doğumum catlak olmadı ama 2.de olur muhtemelen ama 2. yi düşünmüyoruım : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…