Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Annelik hem çok güzel hemde zor olsun yeter ki iyi olsunlar
Tabi canım izin vermemeliyiz kimsenin sözüne takılak kalak..burdan bir arkadaş benden bir kaç ay sonra hamile kalmış ve başka birisine demiş o da demişki aaa nasıl bakıcan daha küçük bebeğin ben diyor bebeğim büyüdükce kendisi isterse kardeş yapıcam kızın moralini bozmuş o da götürmüş bana yazmış işte bak bana böyle dedi sen nasıl zorlanıyormusun gebelikte bende dedimki sen niye takıyorsunki öyle insanlar bir bakıyorsun kendileri bebek yapıyor ama olan sana oluyor ve 2 ay geçti bana yazdıki o kız hamile😄gerçekten çok mutlu oldum ama işte boş vermek lazım kiminse sözünü

Canım sana bişi diyim mi bu evrenin matematigi var ve ben inaniirm
Kız 21 Ağustosta yatiliya teslim
Yenisi 21 Ağustos ta geliyor
Asya 19 Ağustos'ta doğdu aslan
Bu kızım Aylin 21 Ağustos aslan
Bir aslan gidip diğeri geliyor
gerçekten ya nasıl denk gelmiş hepsi :D evlilik yıldönümünüz ne zaman , oda ağustos deme :D

Pilatese devam ama bu hafta gitmedim yarın gideceğim haftaya da giderim 38 de bırakırım diye dusunuyorum çok iyi geliyor bana pilates evde de pilates topuyla oynuyorum 😂😂

Ne kötü donemlerdi şimdi bunu yapamıyor olmaları çok iyi oldu. Sonuçta primini her şeyi alıyor hastanede daha az kalmak için sezeryanla alıyorlardı anne adaylarını. 😤
yapabiliyorsan yap yap çok güzel bi şey
ben artık dayanamadım bıraktım. hem kızımla ilgilenemiyordum hem yoruluyordum bıraktım
normal doğum yapamazsak bile pilates çok yararlı oluyor. özellikle doğumdan sonra anlayacaksın

gerçekten ya nasıl denk gelmiş hepsi :D evlilik yıldönümünüz ne zaman , oda ağustos deme :D

yapabiliyorsan yap yap çok güzel bi şey
ben artık dayanamadım bıraktım. hem kızımla ilgilenemiyordum hem yoruluyordum bıraktım
normal doğum yapamazsak bile pilates çok yararlı oluyor. özellikle doğumdan sonra anlayacaksın
İnşallah hocam da öyle dedi doğum sonrası ne kadar iyi geldiğini goreceksin dedi

galiba öyle. halbuki hiç aksatmıyorum. haftaya kan değerleirme bakılacak orada belli olur. yok ayrılmadım. haftada 1-2 gün evde çalışıyorum. direniyorum ama artık dayanamıyorum
İyi dayanıyorsun ben işten çıktıktan sonra dedim kesin çalışamazmışım zorluyor baya. Bir de senin çocuğun var. Kolay bir dönemden geçmiyorsun allah yardım etsin 🙏🏻 37 ye kadar devam edecek misin

Canım sana bişi diyim mi bu evrenin matematigi var ve ben inaniirm
Kız 21 Ağustosta yatiliya teslim
Yenisi 21 Ağustos ta geliyor
Asya 19 Ağustos'ta doğdu aslan
Bu kızım Aylin 21 Ağustos aslan
Bir aslan gidip diğeri geliyor
Kız senin kızın lise kazanmadı mı? Okula gitmesi için erken değil mi okullar te eylülde açılıyor 🤔
İnşallah hocam da öyle dedi doğum sonrası ne kadar iyi geldiğini goreceksin dedi
Ay ben de iki gün önce başladım shdjsjsj şimdiye kadar hiç yapmamıştım sonlarda bütün tuşlara basıyorum artık dhdjfj

Bende de kansızlık vardı geçen hafta dr gittim ferritinim 5 e düşmüş dedim ki salondan mutfağa geçemiyorum başım dönüyo gözüm kararıyo dizlerim titriyo ben damardan istiyorum ilaçlar istiğfar yapıyordu. Raporla farancet midir nedir öyle bi ilaç damardan verdiler. Sende bi söyle istersen drna pek takmak istemiyorlar çok alerjenik bi ilaç olduğu için ama gerçekten iyi geliyor
Kaç doz taktırdınız ben de taktırdım.

İyi dayanıyorsun ben işten çıktıktan sonra dedim kesin çalışamazmışım zorluyor baya. Bir de senin çocuğun var. Kolay bir dönemden geçmiyorsun allah yardım etsin 🙏🏻 37 ye kadar devam edecek misin
işte böyle evden çalışarak, bazen gelerek ağustos sonuna kadar idare etmek istiyorum. hadi diyorum doğumdan sonra kullanmış olurum. yoksa dayanamıyorum

Kızlar buzluğa börek kurabiye sarma dışında ne atabiliriz öneriniz var mı? Sadece misafire değil sonrasında bize de çıkarıp yemelik ne yapabilirim

Tabi canım izin vermemeliyiz kimsenin sözüne takılak kalak..burdan bir arkadaş benden bir kaç ay sonra hamile kalmış ve başka birisine demiş o da demişki aaa nasıl bakıcan daha küçük bebeğin ben diyor bebeğim büyüdükce kendisi isterse kardeş yapıcam kızın moralini bozmuş o da götürmüş bana yazmış işte bak bana böyle dedi sen nasıl zorlanıyormusun gebelikte bende dedimki sen niye takıyorsunki öyle insanlar bir bakıyorsun kendileri bebek yapıyor ama olan sana oluyor ve 2 ay geçti bana yazdıki o kız hamile😄gerçekten çok mutlu oldum ama işte boş vermek lazım kiminse sözünü
Nasıl insanlar varya sanki onlar gelip çocuklara bakacaklar. Misal benim kuzenimde eltimde çocuk düşünmüyoruz dediler bana sordular ben açıkça düşünüyorum dedim 6 aylık gebeydim bana hamile olduklarını kendilerinin de 5 buçuk aylık hamile olduklarını söylediler sözde düşünmüyorlar dı. Eminim ki o kıza onu diyen kendide ikinciyi hemen yapmıştır

Kızlar buzluğa börek kurabiye sarma dışında ne atabiliriz öneriniz var mı? Sadece misafire değil sonrasında bize de çıkarıp yemelik ne yapabilirim
ben sigara böreği koydum.
iç harç hazırlayıp pide yaptırıp onu atıcam. çok pratik oluyor çıkart ısıt ye
içli köfte yaptırıcam. oda çok pratik oluyor,
nohut, kuru fasülye haşlayıp onları atıcam. çıkarıp salçalarım hazır yemek olur
bide soğan doğrayıp atmayı düşünüyorum. bazen soğan doğramak bile zor geliyor ya :)
bunlar aklımda şimdilik

Köfte veya içli köfte mantı koyabilirsiniz
bide soğan doğrayıp atmayı düşünüyorum. bazen soğan doğramak bile zor geliyor ya :)
bunlar aklımda şimdilik
İçli köfte kültürü bizde hiç yok 😅 kız mantıyı kim açacak 😂😂😂
Bakliyatlar düdüklüde beş dkda pişiyor ya onları koymam ben heralde
Soğan bozulmuyor mu? Bütün buzluğu kokutmaz mı?
Pide çok mantıklıymış aslında gelene gidene bile olur 👍🏻

Yaaa birde onun hazırlığı işte ben diyorum evdeki çocuğun kaç yaşında olursa olsun yine zorlanıyor anne bana mesela diyorlar aralarında 3 yaş fark olsaydı aman o zamanda sonda zorlanıcaktım mesela ana okula gidince zorluk hep var Allah yardım etsin bizlere
Aynen 10 yaşındaki oğlumla da ilgileniyorum o da zorluyor yaş farketmiyor yani inanın çocuğun varsa bunlar olacak 🤣 hepsinin ilgiye bakıma ihtiyacı var

Evet canım benim gittiğim hastanede 1 tane var Çarşamba günü başka hastaneye gecicem mecburi orda iki doktor var
Canım biraz eşini filan zorla kesinlikle başka hastanelerede git zeyenep kamile bi görünsen iyi olur aslında
aynı şeyi bende düşündüm. acaba dedim mesela sezeryan tarihinden 3 gün önce bestlak damlaya başlasam faydası olur mu diye düşündüm
yada sağıma başlasam. bitkisel içerikli ama insan bilemiyor zararı olur mu olmaz mı
Aynı anda düşünmüşüz bende az önce trendyola baktık fiyatına alsam bi hafta kala başlasam ne olur diye

Nasıl insanlar varya sanki onlar gelip çocuklara bakacaklar. Misal benim kuzenimde eltimde çocuk düşünmüyoruz dediler bana sordular ben açıkça düşünüyorum dedim 6 aylık gebeydim bana hamile olduklarını kendilerinin de 5 buçuk aylık hamile olduklarını söylediler sözde düşünmüyorlar dı. Eminim ki o kıza onu diyen kendide ikinciyi hemen yapmıştır
Bilmiyorumki mesela benim gebeliğimi duyunca bana öyle bir söz demedi anlamadım niye o kıza böyle tepki verdi.Elti konusu bence valla kapatılsın benimkinin 22 yaşı var hala benimle uğraşıyor dün görümcem gelmiş eşimle ikiside aynı anda dedilerki işte kız demişki bilmiyorum ne zamansa bana selam vermiş ben almadım selamını bu artık ikinci birde bende dedim karışmayın yazdım eşine eşime dedim karışma aranız bozulmasın ayarını verdim güzelce yeter dedim ben yabancı olduğum için sanıyorki arkamca yalan dolan konuşa bilecek selamı almamak ne demek ya🤦🏻‍♀️

bunlar aklımda şimdilik
Ve hiçbir şey atmayan ben acaba diyorum yarın ne yetiştire bilirsem atayım ya iyi yaptın sen

Back
X