• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    187
Gözünüz aydın, sağlıkla büyüsün 💞
Sonda ayrıntısı için teşekkür ederim beni de uyutunca takın dicem
Sonda çok acılı bir şey mi ben de ameliyatın sonuna doğru fenalastigim için uyuttular sanırım o zmaan takıldı. Hiç bilmiyorum acılı bir sry mi ama çıkarırken hiç acımadı sanırım anestezi etkisinden 🙏

Kızlar araştırmadım daha ama bu doğum paralarını süt paralarını nasıl yapıyoruz. Yapanlar yazabilir misiniz
Ben e devletten başvuru yaptım ama ilk çocuk benimki
Şu 5 bin lira için mi oldu 600 TL için mi başvuru oldu anlamadim. Her yerde yazıyorlar ama e devlette asla düzgün bilgiye ulaşamadım 🥹

Herkese merhaba, ben de bu sabah doğum yaptım. Genel anestezi ile sezeryan oldum. (Sonda görmedim uyuşturduktan sonra takmışlar) bebeğim de ben de iyiyiz. Biraz ağrım var tabi ama çok şükür idare edilmeyecek gibi değil. Oğlum da cennet bahçesi sanki. Emzirebildim çok şükür. 3.345 gr 49 cm doğdu. Doğuran arkadaşlaeın bebeğini allah bağışlasın, bekleyenler de en kısa sürede sağlıkla kavuşur umarım. Sevgiler 💫
Sağlıkla büyüt bebeğini gözün aydın☺️

Umarım bende bu kadar kolay doğurabilirim🫣 2 gün önce kıvrana kıvrana sancı çekerken ben yapamıycam galiba diyodum ertesi gün nişanım gelince o sancılarımı unuttum gitti artık geliyor diye heyecana kapıldım ama benim bebe bana oyun oynadı galiba 😂😂😂
Doktora gittin mi benim de nisanım geldi 2 hafta sonra doğurdum. Ve ara ara kanamalı oldu hep. En son gittiğimde parmağıyla rahim ağzını kazidi membran sıyırma galiba o işlem üzerine yatma mutlaka yürü dedi ben 10.000 adım attım 3 gun içinde dogurman gerekir demişti. 4 gün sonra doğurmuş oldum

Kızlar gece saat 01:23 te kızım dogdu şükür🙏darısı bekleyenlerın basına inşallah ❤️🥰

Herkese merhaba, ben de bu sabah doğum yaptım. Genel anestezi ile sezeryan oldum. (Sonda görmedim uyuşturduktan sonra takmışlar) bebeğim de ben de iyiyiz. Biraz ağrım var tabi ama çok şükür idare edilmeyecek gibi değil. Oğlum da cennet bahçesi sanki. Emzirebildim çok şükür. 3.345 gr 49 cm doğdu. Doğuran arkadaşlaeın bebeğini allah bağışlasın, bekleyenler de en kısa sürede sağlıkla kavuşur umarım. Sevgiler 💫
Ay hayırlı olsun gözünüz aydın kaç haftalıksınız
Bir gün bizde doğum yaptık haberi yazacakmıyı diye düşünüyorum ya sankı o gün hiç gelmicek gibi hepiniz birer birer gittiniz tek tük kaldık buralarda ve Benm en korktugum 40 larıda geçicekmişim gibi geliyor ağrı sızı sancı bişe yok bende

Kızlar aksak yürüyüş ne için yapılıyor açılma olması için mı bebek kanala girmesi içinmi

Sonda çok acılı bir şey mi ben de ameliyatın sonuna doğru fenalastigim için uyuttular sanırım o zmaan takıldı. Hiç bilmiyorum acılı bir sry mi ama çıkarırken hiç acımadı sanırım anestezi etkisinden 🙏
Sizin spinaldi sanırım en başında takmışlardır ama hissetmemişsinizdir belden aşağı uyuştuğu için, hiç bilmiyorum acılı mı bilmediğim için korkuyorum açıkçası
Kızlar da sıkıldı bu konudan ama son 1 gün 🤣

Bir gün bizde doğum yaptık haberi yazacakmıyı diye düşünüyorum ya sankı o gün hiç gelmicek gibi hepiniz birer birer gittiniz tek tük kaldık buralarda ve Benm en korktugum 40 larıda geçicekmişim gibi geliyor ağrı sızı sancı bişe yok bende
Ay ben de aynı şeyleri hissediyorum 🥲 ne ağrım var ne sızım, 40 çok uzak geliyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde sürpriz yaparlar bize 🫠

Ayy bende aynı hissediyorum herkes de soruyo ya naptın ağrın sızın var mı 🫠 yok turşu kurcam diyesim geliyor ya sabrım kalmadı kimselere 🥲 36.haftamda sancım çıktı nstde. Çok korktum o sıra gelecek diye sonrasında da hiç çıkmadı aksi gibi🤣

Sizin yine gününüze varmış benim 3 günüm kaldı yahuuu 🥹🥲

Bütün çevrem 36 38 arası doğurunca sandım bende pıt diye doğurucam bide bende kilo çok var zorlanıyorum son son
Bende öyle sandım hatta annemler memleketteydi çok ağladım onlar gelmeden doğacak diye 😅 şimdi onlar geleli 10 gün oldu daha bebişte hareket yok

Yaa ben de acaba daha mı iyi olur diye düşünüyordum
Ben açıkçası taytla çok rahat etmiştim. Acıyor çünkü göbek sallandıkça. Tayt sıkı sıkı çok hoşuma gidiyordu. Yararlı mıydı zararlı mıydı bilmiyorum
Ben e devletten başvuru yaptım ama ilk çocuk benimki
Şu 5 bin lira için mi oldu 600 TL için mi başvuru oldu anlamadim. Her yerde yazıyorlar ama e devlette asla düzgün bilgiye ulaşamadım 🥹
Bak burada yazıyor
İlk çocuk tek sefer 5.000 tl, ikincide her ay 1.500 tl (aboo bu para bizi bozmasın)
Bide sgk nın emzirme yardımı varmış. Eskiden sgk dan yapılıyordu şimdi dilekçe şartı kaldırılmış. Rapor parası gibi otomatik yatıyormuş.
Kızlar aksak yürüyüş ne için yapılıyor açılma olması için mı bebek kanala girmesi içinmi
Bende kanala girmesi diye biliyorum.

Bende öyle sandım hatta annemler memleketteydi çok ağladım onlar gelmeden doğacak diye 😅 şimdi onlar geleli 10 gün oldu daha bebişte hareket yok
Aynısı bende Kaynanamlar memeleketw gitttiler dedim 20 ağustostan sonra gelin ne olur ne olmaz şimdi devamlı soruyor koştur koştur geldik tık yok 🤣🤣

Aynısı bende Kaynanamlar memeleketw gitttiler dedim 20 ağustostan sonra gelin ne olur ne olmaz şimdi devamlı soruyor koştur koştur geldik tık yok 🤣🤣
😂 böyle beklentiye girdiklerinde ben stres yapıyorum da herkesin gözü bende ya. Bu etkiliyo mu acaba bebişin gelmesini 🥲

Back
X